Ξεκινώντας από τα Ιωάννινα το 1957 και φέρνοντας μαζί του τη γνώση της αγνής παραδοσιακής αρτοποιίας, ο κ. Νικόλαος Μπερρής, δημιουργεί τον πρώτο του παραδοσιακό φούρνο στη Νέα Μάκρη της Αττικής. Με αφετηρία την ιδέα «παράδοση στην ποιότητα», το 2004 συστήνεται, σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις 1.000 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, η εταιρία Μπερρής Α.Ε. Τα αγνά υλικά και οι αυθεντικές γεύσεις ανέδειξαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εταιρία.

Μέσα από μία πετυχημένη διαδρομή 54 χρόνων στην αρτοποιία, σήμερα ο κ. Μπερρής κατατάσσεται μέσω της εταιρίας ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε., αλλά και του αρτοποιείου «Μπερρής» στο 26ο χλμ. της Λεωφόρου Μαραθώνος στη Ραφήνα, ανάμεσα στους πιο αναγνωρισμένους επιχειρηματίες στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής.

Τα προϊόντα παράγονται καθημερινά με τέχνη και μεράκι, βασιζόμενα σε συνταγές προερχόμενες αποκλειστικά από την περιοχή της Ηπείρου (περιοχή γνωστή για την παράδοσή της στο χώρο της αρτοποιίας), με αγνά υλικά και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά.